7. toukokuuta 2013

TOY ry:n sopo-kopo-vastaavan tervehdys

Moi,

Olen Saara Pitkänen, kolmannen vuoden musiikkipedagogiopiskelija ja Taideakatemian Opiskelijayhdistys TOY ry:n hallituksessa sosiaali- ja koulutuspoliittinen vastaava (sanahirmu, jonka voi tuttavallisemmin lyhentää sopo-kopo!).

Tänä lukuvuonna 2012-2013 TOY ry:n hallituksessa on ensimmäistä kertaa myös sopo-kopo vastaava. Tehtäväni on valvoa Taideakatemian opiskelijoiden etua sekä koulutukseen että opiskeluympäristöön ja opiskeluviihtyvyyteen liittyvissä asioissa. Minuun voi olla yhteydessä, jos koet esimerkiksi koulutuksessasi, koulutusohjelmassasi tai opiskeluilmapiirissä jotain korjattavaa tai parannettavaa.

Uusimmassa Kaaos-lehdessä (1/2013) oli hyvä mielipidekirjoitus palautekeskusteluista ja siitä, mitä asioita pitäisi Taideakatemialla parantaa. On tärkeää sanoa mielipiteensä, jos joku asia harmittaa tai voisi olla paremmin. Meiltä TOY ry:stä on opiskelijaedustus Taideakatemian johtoryhmässä sekä olemme TKI-tiimin toiminnassa mukana. Puheenjohtajamme Essi Jaakkola valittiin TUO:n edustajistoon kaudelle 2013. Lisäksi osallistumme TUO:n edunvalvontatyöhön yhdessä muiden Turun ammattikorkeakoulun opiskelijayhdistysten kanssa, mm. huhtikuun alussa osallistuin TUO:n järjestämään edunvalvonta-aiheiseen koulutukseen. Olemme siis levittäytyneet laajalle ja siitä syystä olemme hyvä vaikuttamisen väylä.

Jos kiinnostuit opiskelijavaikuttamisesta Taideakatemiassa, tule mukaan toimintaamme. Edunvalvontaan liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostitse sopo@toyry.fi (sosiaalipolitiikka) tai kopo@toyry.fi (koulutuspolitiikka). Tietysti voit myös tulla rohkeasti juttelemaan, minut löytää Linnankadulta päivittäin.

Suosittelen teitä kaikkia tutustumaan uusimpaan Kaaos-lehteen tämän palautekeskustelu-mielipidekirjoituksen sekä kaikkien muiden mielenkiintoisten artikkelien vuoksi. Pääset suoraan lukemaan Kaaosta painamalla alla olevaa linkkiä.

Aurinkoista kesän odotusta!

SaaraKlikkaa kuvaa lukeaksesi Kaaosta: