13. lokakuuta 2013

TOY ry:n tuutorointivastaavan tervehdys
Moikka,

Olen Noora Wendelius, opiskelen Taideakatemiassa sirkusta kolmatta vuotta ja vastaan TOY ry:n hallituksessa tuutoroinnista.

Taideakatemiassa tuutorointi ei ole aina toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikilta koulutusohjelmilta ei ole löytynyt tuutoreita ollenkaan, kaikki eivät ole saaneet samaa koulutusta ja kukaan ei tuntunut tietävän kaikkia Taideakatemiassa tällä hetkellä toimivia tuutoreita. Päätimme yhdessä TOY ry:n kanssa, että asialle on tehtävä muutos ja minut nimettiin TOY:n hallitukseen vastaamaan tuutoroinnista.


Tehtävänäni on kehittää yhteistyötä Taideakatemian tuutoreiden kesken sekä tiedottaa uusia tuutoroinnista kiinnostuneita TUO:n tuutorointikurssista, joka kaikkien tulisi käydä ennen tuutoroinnin aloittamista. Toimin myös linkkinä opinto-ohjaaja Tuija Mäntsälän, kaikkien Taideakatemian tuutoreiden sekä TUO:n välillä. Jos tulee mitä tahansa tuutorointiin liittyviä kysymyksiä, ideoita tai ajatuksia, saa minut kiinni osoitteesta tuutorointi@toyry.fi

Toimin myös liikuntatuutorina Turun AMK:ssa, eli innostan opiskelijoita liikkumaan. Monesti korkeakouluopiskelijoilla ei riitä koulun ja töiden ohella aikaa ja rahaa liikuntaan, mutta Turun AMK:ssa saa liikuttua opiskelijaystävälliseen hintaan ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia on vähintään viitenä päivänä viikossa.

TULI ry on Turun ammattikorkeakoulun oma liikuntaseura, jonka jäseneksi liittymällä pääsee osallistumaan kaikille tunneille rajattomasti. Jäseneksi voi liittyä ostamalla TULI ry:n liikuntatarran, joka maksaa TUO:n jäsenille vaivaiset 25€/vuosi ja sillä rahalla voi ihan oikeasti liikkua koko syksyn ja kevään vaikka kuinka ja paljon! Jos et ole TUO:n jäsen, maksaa jäsenyys 40€/vuosi, eikä sekään nyt niin mahdottoman paljon ole. Tarran voi ostaa TUO:n toimistolta Lemminkäisenkadulta tai kirjakaupoista Sepänkadulta ja Ruiskadulta.

Liikuntatuutoreiden ohjaamille maanantain lajikokeilutunnille sekä tiistain juoksuryhmään voi osallistua ilman liikuntatarraa. Liikuntavuorot sekä tarkempia tietoja TULI ry:stä löytyy osoitteesta www.tuli.opiskelijakunta.net ja kannattaa myös tykätä TULI ry:n Facebook-sivusta, niin saa ajankohtaisesti tiedon muutoksista ja lisäinfoista.

Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä liikuntaan tai tuutorointiin liittyvissä asioissa ja toivottavasti nähdään liikuntatunneilla!


-Noora