12. marraskuuta 2013

Toy ry kutsuu turkulaiset Taideakatemian Yöhön 14.11.2013

 
 

Taideakatemian Yö vie aikamatkalle kulttuurin sydämeen

 
Perinteisessä Turun Taideakatemian opiskelijayhdistys TOY ry:n järjestämässä avoimien ovien tapahtumassa 14.11.2013 pääset osaksi kulttuuriseikkailua, joka vie sinut mukanaan läpi ajan. Tapahtuma järjestetään jo seitsemännen kerran ja se toimii positiivisena kannanottona kulttuurin puolesta.

Koko perheen tapahtumassa pääset näkemään ja kokemaan sen, miten tärkeää taide ja kulttuuri on meille kaikille. Tapahtuma lähtee käyntiin perinteiseen tapaan klo 18 alkavalla tulishowlla Varvintorilla. Kulttuuritempaus jatkuu Taideakatemian tiloissa klo 22 asti.
Tänä vuonna teema on aikamatka kulttuurin sydämeen. Tule siis mukaan seikkailuun ja anna ajantajusi katketa!
 

Lisätietoa tulevasta ohjelmasta

 
Ohjelmatarjonta on tänäkin vuonna monipuolinen. Yhtenä illan ohjelmanumeroista on teatteri-demo, joka alkaa kello 20.30 F-rakennuksesta löytyvästi Köysiteatterista. Demo perustuu kaikkien tuntemaan Liisa Ihmemaassa -tarinaan, ja se yhdistelee kaikkea tanssista nukketeatteriin ja sirkukseen. Ohjelma kestää noin 30 minuuttia.
Myöskään musiikin ystäviä ei ole unohdettu tämän vuoden Taideakatemian Yössä. Tänä vuonna konsertteja on koko illan ajan, alkaen kello 18.30 Sigynissä, joka sijaitsee Konservatorion rakennuksessa. Jos kävit paikan päällä myös viime vuonna ja tykästyit Fourtunen sellokvartettiin, niin tulethan katsomaan heidän esitystään myös nyt, sillä he esiintyvät kello 21.00 alkaen. Musiikkiesitykset sopivat myös pienemmille vierailijoille.
Koko illan kävijät saavat myös nauttia erilaisista valokuva-, video-, animaatio- ja taidenäyttelyistä. Niitä on sijoiteltu ympäri koulurakennusta ja esimerkiksi valokuvauksen opiskelijoiden töitä pääsee ihailemaan suurelta screeniltä H-rakennuksen katseluhuoneessa. Seuraa opaskylttejä, katso käsiohjelman karttaa tai kysy kierteleviltä oppailta neuvoa, niin löydät varmasti perille oikeaan huoneeseen!

Käteistä kannattaa varata herkullista buffetia varten ja upean Taideakatemian Yö 2013-haalarimerkin ostamiseen, millä voit tukea opiskelijayhdistyksen Toy ry:n toimintaa.
 
 pääosassa on taide ja kä
Maksuton tapahtuma torstaina 14.11.2013
alkaa klo 18 Varvintorilla ja päättyy klo 22.00.

 

Turun AMK:n Taideakatemia, Linnankatu 54-60.
Perille bussilla no.1 (Kauppatori— Satama).Tykkää tapahtumasta Facebookissa täältä, ja pääset seuraamaan kuinka tapahtuma syntyy ja kehittyy! Sinulla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan tulevien tapahtumien sisältöön ja näkemään ensimmmäisenä tuoreimmat tiedot tapahtumasta.  

 
Lisätietoja

Tapahtuman tiedotus & PR

Otso Kinanen
puh. 0400-898927

Niklas Nordling
puh. 040-5463590


Opiskelijayhdistys TOY ry:n puheenjohtaja

Essi Jaakkola
 pj@toyry.fi / puh. 040-8405266 

            


Tarkemmat tapahtumakohtaiset tiedot voit katsoa kätevästi käsiohjelmasta: