21. joulukuuta 2013

Let us enterTOYn you - TOY:n vuosi 2013


Hallituskausi 2013 oli täynnä menoa ja vilskettä. Vuoden aikana saatiin paljon aikaan ja siksi haluammekin kiittää nyt jokaista TOYmintaan osallistunutta. Sääntömuutoksen myötä hallituskautemme oli puoli vuotta normaalia pidempi. TOY ry. päätti nimittäin vaihtaa niin hallituskauden kuin tilikaudenkin pituudeksi kalenterivuoden mitan. Paljon on siis tapahtunut ja sama hyvä boogie tulee jatkumaan varmasti myös seuraavalla hallituskaudella.
Kickstart My Art -ykkösten tervetuliaisbileet, rastikierroksen lähtölaukaus Varvintorilla.

 
 

Hallituskaudella 2013 TOY ry. oli mukana  Reilu Kampus
-hankkeessa ja julistautui reiluksi kahvihuoneeksi.

Kaudella 2013 TOY ry:n hallituksen jäsenet ovat edustaneet Taideakatemian johtoryhmässä, Viestintätiimissä, Hyvinvointitiimissä ja TKI-tiimissä (Tutkimus-, kehitys- ja innovaatio -tiimi). Viimeisenä lisänä olemme kuluneen hallituskauden aikana luoneet suhteita myös Turun ammattikorkeakoulun muihin opiskelijayhdistyksiin sekä kehittäneet tuutorointia yhdessä Taideakatemian opinto-ohjaajan kanssa. TOY ry. solmi myös Kumppaniyhdistys –sopimuksen Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO:n kanssa. 


Taideakatemian Yö -tapahtuman avajaiset Varvintorilla.


Yhdistyksemme tarjosi jäsenistölleen sekä päihteetöntä, opiskelijoiden yhteistyötä lisäävää, toimintaa että perinteisiä opiskelijabileitä. Päihteetöntä toimintaa ovat olleet hallituksen jäsenille ja aktiivijäsenistölle järjestetyt puuhapäivät ja kokoontumiset sekä Taideakatemian Yö –tapahtuma ja Kaaos -lehti. Muita kauden aikana järjestettyjä tapahtumia ja samalla vuoden ehdottomia kohokohtia ovat olleet Kickstart My Art -ykkösten tervetuliaisbileet, Pikkujoulut, Überfest - Psychedilly Circus, Kasarirockbileet, Haalarikastajaiset ja Vuosijuhlat.


 
Iloista haalarikansaa keväällä 2013.


Kuluneen kauden aikana TOY ry. hankki musta-turkoosit opiskelijahaalarit Taideakatemian opiskelijoille. Opiskelijahaalarit ovat kieltämättä tuoneet paljon piristystä Taideakatemian opiskelijakulttuuriin. Vuonna 2013 haalaritilauksia tehtiin yhteensä noin 80 kappaletta ja haalareita sponsoroimaan lähti Kanava.to, Teatteri- ja mediatyöntekijöidenliitto, Night Club Marilyn, The Monkey ja Tampereen Vesileikkaus Oy. Haalarikastajaiset tullaan järjestämään heti kevätlukukauden alussa, keskiviikkona 22.1.2014. 
When I dance they call me Macarena.

Yhdistyksemme selätti pitkään kestäneen uhmaiän ja saavutti teini-iän täyttäessään merkittävät 15 vuotta. Tämän merkkipaalun kunniaksi järjestettiin 29. marraskuuta 2013 vuosijuhlat Pyrkivän urheilutalolla. Tapahtumassa saimme nauttia herkullisesta ruuasta, erinomaisesta seurasta ja mukaansa tempaavasta ohjelmasta. Juhlakansaa viihdytti muun muassa valokuvauspiste, pusupiilo, ihmisbingo ja Roue Cyr -esitys. Tanssilattian vauhdikkaana piti puolestaan bilebändi Jackalope.
Maljan nosto15 -vuotiaalle TOY ry:lle.
 
Palkintopokaaleja pääsee ihailemaan
TOYmistossa Linnankadulla.

Opiskelijayhdistyksemme voitti vuoden 2013 OpiskelijaOskareissa jo toista kertaa perättäisinä vuosina. ”OpiskelijaOskari” on Nightclub Marilynin järjestämä palkintogaala, jossa palkitaan kauden parhaimpia opiskelijabileitä. Vuonna 2012 OpiskelijaOskari napattiin Vuoden uusi bileteema -kategoriassa Kasarirockbileiden suunnittelusta. Tänä vuonna Kasarirock-bileiden voittoputki jatkui Vuoden Konseptinrakentaja -tittelillä bileiden sisällön ja markkinoinnin onnistuneesta suunnittelusta ja toteutuksesta.


Taideakatemian Yö -tapahtuman välipalapalaveri
Köysiteatterin aulassa.

Yhdistyksen hallitus piti kauden aikana yhdeksäntoista (19) kaikille opiskelijoille avointa kokousta, jossa käsiteltiin opiskelijoille tärkeitä asioita ja sovittiin yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin liittyvistä asioista. TOY ry:llä on hallituksen lisäksi joukko aktiiveja, jotka ovat valtava voimavara Haalaritoimikunnassa ja Kaaos-lehden toimituksessa. Tämän lisäksi aktiivijäsenet voivat ryhtyä oman koulutusohjelmansa yhteyshenkilöksi. Yhteyshenkilöt voivat tehokkaasti tiedottaa TOY:tä koulutusohjelmien tapahtumista ja toiveista. Samalla voimme heidän kauttaan tiedottaa toiminnastamme räätälöidymmin opiskelijoille. 

TOY ry:n puheenjohtaja luovuttamassa palkintoa
Antti Sinirannalle, vuoden taideakatemialaiselle.
Taideakatemian pikkujoulut järjestettiin perinteiseen tapaan Ravintola Rantakertussa. Traditioksi muodostuneen hampurilaisbuffetin, jouluriehan julistuksen ja hauskan ohjelman lisäksi tapahtumassa palkittiin vuoden ahkerin taideakatemialainen. Ahkerinta opiskelijaa saivat ehdottaa perinteisesti kaikki taideakatemialaiset. Palkinnoksi ahkerimmalle opiskelijalle annettiin 100 euron lahjakortti S-Yhtymään. Vuonna 2013 voittajaksi selviytyi ansaitusti elokuvan neljännen vuoden opiskelija Antti Siniranta.


Kunniapuheenjohtajalle annettiin lahjaksi TOY ry:n
opiskelijahaalarit ja hopeinen kaulakoru.


TOY ry:n kunniapuheenjohtajaksi valittiin kaudella 2013 yhdistyksen pitkäaikainen aktiivi ja hallituksen 2012 puheenjohtaja Emma Inkinen. Kunnianimi myönnettiin virallisesti yhdistyksen pikkujoulujuhlissa 12.12.2013. Emma teki merkittävää työtä yhdistyksen eteen koko opiskelu-uransa ajan hallituksen jäsenenä ja aktiivina. Hän edisti paljon yhdistyksen toimintaa ja on tukenut TOY:n toimintaa myös valmistumisensa jälkeen.  

 Tähän on hyvä päättää toimintakausi ja laskeutua joulun viettoon. Toivotamme maukasta joulua ja riemurikasta uutta vuotta 2014 jokaiselle taideakatemialaiselle, muille opiskelijayhdistyksille ja yhteistyökumppaneillemme!

 


Let us enterTOYn you!
 
Terveisin,
TOY ry:n hallitus 2013