27. helmikuuta 2014

ÜBERFEST 2014

Taas on se aika keväästä kun Taideakatemia järjestää lukukauden parhaat reivit Turussa. Tänä vuonna kaikki pääsevät astumaan sisälle viidakkoon, jonka ovat vallaneet eläintarhasta vapautuneet eläimet.

Zoologischer Garten Berlin on yksi maailman suurimmista eläintarhoista ja se sijaitsee läntisen Berliinin keskustassa Tiergartenin puiston laidalla. Eläintarhan asukit olivat kyllästyneet hyytävän talven jälkeen odottamaan kesää. Taideakatemian opiskelijat päättivät lähteä Saksaan pelastamaan eläimiä tylsyyden kuihduttavalta kouralta. Me vapautimme eläimet häkeistään, avasimme puiston portit ja annoimme villien löytää todellisen luontonsa.

https://www.facebook.com/events/1392898000973343/
Klikkaamalla Facebook-tapahtumaan
  
Maaliskuun ensimmäisenä torstai-iltana 6.3.2014 kello 22 alkaen jokaisella on mahdollisuus hypätä tähän spektaakkelinomaiseen tarinaan - suoraan Saksan eläintieteelliseen puutarhaan. Mikä olisikaan ilmeisempi paikka eläimellisen villiin opiskelijatapahtumaan kuin yökerho The Monkey.


Vuoden parhaimmat reivit eivät ole ainoastaan pelkkää biletystä, sillä luvassa on paljon muutakin. Taideakatemian sirkusopiskelijat tulevat vetämään eläimellisen showsa pari kertaa illan aikana, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Viidakon uumenista tulet myös löytämään valokuvauspisteen jossa pääset kuvauttamaan itsesi ja kaverisi eläimellisissä maisemissa!


Haluat siis mukaan? Hintaa tapahtumalla on vain 4 euroa ja nopeimmille on luvassa myös villi eläinmerkki. Tapahtuman pukukoodina toimiii bileiden teeman mukaisesti eläinasu, eläinmaski tai mikä tahansa eläimellinen ilmestys joka sinulle tuleekaan mieleen! Muistakaa hyödyntää Punanaamion 10% alennus opiskelijakortilla. Kannattaa pukeutua myös sen vuoksi, että paras asu saa palkinnoksi muutakin kuin pelkkää mainetta ja kunniaa!


Liittykää Facebook-tapahtumaan, jakakaa tapahtumaa ja tulkaa tietysti itsekkin paikalle kokemaan vuoden eläimellisimmät reivit. Pysykää myös kuulolla toisista komeista bileistämme, Kasarirockista, jotka järjestetään 20.3.2014 Night club Marilynissa ja Vegasissa!