1. lokakuuta 2014

Mitä kuuluu TOY:n syksyyn?

Koulu on lähtenyt käyntiin täydellä vauhdilla, kuten on myös TOY ry:n toimintakin!

Olemme saaneet hallitukseen mukaan uusia kasvoja ykkösvuoden opiskelijoista, mikä on mahtava lisäys joukkoomme! Kaikki hallitustoiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa meihin yhteyttä Facebookin tai sähköpostin kautta, jolloin lisäämme teidät TOY ry:n aktiiviporukkaan jossa ilmoitetaan uusista kokouksista ja muista tapahtumista joinne kaivataan auttavia käsiä.

Mitä muuta syksy on tuonut tullessaan Linnankadun TOYmistolle? Tietysti Taideakatemian Yö! Tänä vuonna Yö järjestetään torstaina 13.11. klo 18-22. Kaipaamme aina auttavia käsiä niin esiintyjäkaartiin kuin tuotannollisiin tehtäviin.

Jos haluat totetuttaa Yöhön jotain ohjelmaa, niin otamme mieluusti vastaan kaikkea maan ja taivaan väliltä: näytös, taidepaja, kiertävä performanssi, installaatio käytävällä, taidenäyttely luokassa... Kaiken voi toteuttaa joko yksin tai ryhmässä!


Jos siis sinulta löytyy annettavaa ja ideoita, niin otappa yhteys Taideakatemian Yön ohjelmavastaavaan Mira Meriseen sähköpostilla mira.merinen (at) students.turkuamk.fi ja kerro mitä haluaisit tehdä. Mietitään yhdessä mikä olisi paras tapa toteuttaa sinun ideasi!

Huhut uusista bileistä on myös totta, sillä TOY ry järjestää Hippies vs. Hipsters bileet syysloman jälkeen torstaina 23.10. Marilynissä!

Huhujen mukaan Taideakatemia on täynnä taidehörhöjä: hippejä ja hipstereitä. Nyt kerätään koko Taideakatemia yhteen tilaan ja pukeudutaan tavalla joista meidät muistetaan: hipeiksi tai hipstereiksi. Illan aikana on erilaista ohjelmaa ja paras puku tietysti palkitaan.

Lisätietoa tulee Facebookiin piakkoin, joten seuratkaa Taideakatemian Opiskelijayhdisty TOY ry-sivustoa!