7. helmikuuta 2015

Uutta pöhinää

Heido toverit!


TOY ry:n vuoden 2015 on valittu ja vuosi on lähtenyt käyntiin uudella verellä, uudella pöhinälle ja mahtavilla ideoilla!


Hallituksessa toimii tämän vuoden ajan ylläolevan näköinen kokoonpano, eli puheenjohtajana Lotta Luukka (mediatuotanto), Oskari Pirttimaa (musiikki), Pauliina Kuikka (mediatuotanto), Petra Sundell (journalismi), Ronja Siljander (teatteri), Lotta Kinnunen (mainonnan suunnittelu), Oona Karhunen (journalismi) ja Riikka Lavaste (mediatuotanto). Varajäseninä Noora Hiekkaranta (mediatuotanto), Sari Kukkasniemi (mainonnan suunnittelu), Vilja Parkkinen (sirkus), Karoliina Närvänen (journalismi) ja Sohvi Auvinen (journalismi).

Tutustu meihin vähän tarkemmin täällä!

TOY ry on mukana taas järjestämässä vuosittaisia Ystävät Yhdessä bileitä. Tänä vuonna juhlat juhlitaan torstaina 12.2. Börssissä muiden ammattikorkeakoulun opiskelijayhdistysten kanssa. Tuotto menee lyhentymättömänä lasten ja nuorten terapia-asema Sateenkaarelle.

Kevään aikana tullaan järjestämään myös muita bileitä ja tapahtumia, joten pysykää kuulolla kaikesta tulevasta! :) Facebookia seuraamalla pysyt täysin ajan tasalla, suunnatkaahan siis sinne!