30. kesäkuuta 2015

Tervetuloa!

 Uusia juttuja näin keskellä kesää!

Jos päädyit sivuillemme koska sinut on valittu Taideakatemiaan - ONNEA! Seuraavat neljä vuotta tulet viettämään superhyvässä seurassa mahtavassa kaupungissa. Opiskelustasi saat kaiken ilon irti kun hyppäät heti uusiin opiskelijakuvioihin ja mikset tutustuisi jo nyt myös TOY ry:n toimintaan.Voit tutustua toimintaamme esim. lukemalla tämän esittelyn meistä.

Jäseneksi voit liittyä NÄIDEN ohjeiden mukaan. Vaikka kesällä uurastamme ahkerasti, niin liittymislomakkeen täyttämisen jälkeen saattaa kulua hetki ennenkuin saat meiltä sähköpostia. Saatamme olla rannalla ja vastaaminen siis kestää. Ei huolta! Kaikki uudet jäsenet hyväksytään kuitenkin ennen koulujen alkua.

Jos olet vieraillut sivuillamme aiemmin, niin olet varmaan huomannut uuden visuaalisen ilmeemme. Meidän hallituksen mahtigraafikko Sari suunnitteli ja toteutti uuden visumme. Kyl ny kelpaa!

Ja lopuksi lisää positiivisia uutisia: kuten jo monet ovat kuulleet, niin Taideakatemian media-ala siirtyy yhteiseen kampukseen Lemminkäisenkadulle. Myös TOY hyödyntää tilaisuuden ja valtaa tiloista uuden toimiston. Tilojen suunnitelut on vielä kesken, mutta aikataulun mukaan uudet tilat saadaan näytille uusien opiskelijoiden tultua syksyllä paikalle! Linnankadun toimistotilat pysyvät entisellään.

Syksyyn!