25. elokuuta 2015

Pullopostia puheenjohtajalta

Hei taideakatemialaiset!

Puheenjohtajanne täällä toivottelee kaikki tervetulleiksi takaisin Taideakatemian penkeille. Osalla on saattanut penkin paikka vaihtua, sillä koko Taideakatemian media-ala siirtyi pysyvästi Lemminkäisenkadun kampukselle. Eli nyt meitä on sitten media-ala Lempparilla, kuvataide, musiikki, tanssi ja teatteri Linnankadulla sekä sirkus Sepänkadulla. Todennäköisesti emme siis kaikki törmäile toisiimme koulun käytävillä, mikä on mielestäni harmillista.

TOY ry pyrkii kuitenkin muun muassa parantamaan opiskelijoiden välistä kanssakäymistä. Tätä varten on esimerkiksi huomenna keskiviikkona järjestettävä perinteinen Kickstart My Art -rastikierros ensimmäisille vuosikursseille (toki jatkot Klubilla tarkoitettu kaikille taideakatemialaisille!). Tämä on loistava tapa päästä heti tutustumaan muihinkin kuin omiin luokkalaisiin.

Toisena suurena projektina haluan tähän mainita myöskin perinteeksi nousseen Taideakatemian Yön, jota lähdemme heti syyskuun alussa työstämään. Taideakatemian Yö on ainutlaatuinen avoimien ovien ilta, jossa yleisö pääsee kokemaan eri koulutusalojemme tuottamaa ohjelmaa. Toivon, että mahdollisimman moni teistä taideakatemialaisista lähtee taas tänä vuonna mukaan tähän spektaakkeliin, sillä kuka vain voi osallistua esimerkiksi esiintymällä tai auttamalla muuten illan järjestelyissä.

Toivottavasti tapaamme pian! Minut löytää varmimmin Lemminkäisenkadulla sijaitsevalta TOY ry:n toimistolta, joten tulkaa rohkeasti juomaan kuppi kahvia ja hengailemaan joskus, jos siellä päin pyöritte. Todella jännittävä syksy on tulossa, en kuitenkaan paljasta tässä kaikkea…

Lotta Luukka
TOY ry:n puheenjohtaja