9. maaliskuuta 2016

valmistautukaa tiedotepläjäykseen...

...sillä nyt tulisi sitä luvattua infoa, mitä kaikkea TOY tekee, mitä etuja tarjoamme jäsenillemme ja mitä kaikkea uutta on luvassa. Toivottavasti tämä päivitys vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

TOY TIEDOTTAA


Kyselimme, mitä taideakatemialaiset haluavat. Saimme paljon rakentavaa palautetta, ja nyt haluamme tiedottaa teille, mitä uutta olemme täksi kevääksi kaavailleet ja miten aiomme kehittää toimintaa.EDUNVALVONTA


Kyselyymme osallistuneista lähes 50 prosenttia ei osannut arvioida TOY ry:n onnistumista edunvalvonnassa. Pääasiallinen vaikuttamiskanavamme on tällä hetkellä johtoryhmävastaavien kautta. Kolme kuvataiteen, esittävien taiteiden ja media-alan opiskelijaa varajäsenineen kokoontuvat säännöllisesti keskustelemaan Taideakatemian koulutusjohtajan Timo Tanskasen kanssa ajankohtaisista aiheista. Johtoryhmävastaavat löytyvät osoitteesta http://opiskelijakunta.net/tuo/.


Viemme myös aktiivisesti opiskelijoiden esille tuomia asioita, ongelmia ja epäkohtia eteenpäin, joten ota rohkeasti yhteyttä sosiaali- ja koulutuspolitiikkaastaava Miiaan! Sähköpostit ovat: kopo@toyry.fi ja sopo@toyry.fi. Kyselyssä tulikin esille paljon asioita, joihin Taideakatemiassa ei tällä hetkellä olla tyytyväisiä ja näitä asioita otamme heti pikimmiten esille johdon kanssa keskustellessamme.


Tavoitteenamme olisi jatkossa päästä entistä aktiivisemmin vaikuttamaan Taideakatemian eri koulutusohjelmiin ja opintojen toteuttamiseen suunniteltuihin muutoksiin. Asiat etenevät jo pikkuhiljaa, pidämme teidät ajan tasalla!


Pyrimme tästä lähin myös tiedottamaan entistä paremmin koulutukseen liittyvistä muutoksista ja tapahtumista.


EDUT


TOY ry:n edutkaan eivät olleet kaikille jäsenillemme aivan selviä. Liittymismaksumme on kertaluontoinen eli maksaessasi kerran 10 euroa saat TOY:n edut koko opiskeluajaksesi käyttöön.


Miksi sitten liittyä?


Jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan kokouksiimme ja olemaan niissä itse ehdolla muun muassa uutta hallitusta valittaessa.


Tällä hetkellä tarjoamme jäsenillemme alennusta haalareista sekä haalarimerkin. Jäsenet saavat alennusta yhdistyksemme järjestämistä erilaisista tapahtumista. Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuutta lainata TOY:n tarpeistoa, esimerkiksi grilliä ja pumpputermoksia. Tarjoamme monenlaista muutakin apua erilaisiin projekteihin, kuten esimerkiksi markkinointi- ja tiedotusapua. Ajoittain olemme myös sponsoroineet erilaisia projekteja.


Jäsenenä olet aina meille ykkössijalla.


Kyselyyn vastanneista eniten toivottiin etuja teatteriesityksiin, konsertteihin ja kulttuuritapahtumiin. Tällä hetkellä TOY-tarralla pääsee TEHDAS teatterin esityksiin ammattilashintaan eli liput kustantavat vaivaiset 8 euroa. Nyt uutena tarjoamme entistä edullisempia lippuja myös Turun Kaupunginteatterin esityksiin. Ensimmäinen yhteinen TOYlaisten teatterikäynti järjestetään 7. päivä toukokuuta Robin Hoodin Sydän -esitykseen. Ilmoittautukaas kaikki siis kipin kapin mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen ilmoittautuminen.toyry@gmail.com.


Toiseksi eniten etuja toivottiin ruokapaikkoihin, kahviloihin ja baareihin. Nyt voimme ilomielin tarjota jäsenillemme mahdollisuuden päästä ensi lauantaina 12.3. uusiin Paino. ja Babylon -klubeihin ILMAISEKSI! Paino. on Berliini-tyyliin tehty teknoklubi, jossa pääsee vähän fiilistelemään ug-kulttuuria Suomessa. Kyseisenä viikonloppuna siellä nähdään tukholmalainen teknoa soittava Jesper Dahlback. Babylonissa viikonloppusin soi vaihtoehtoräppi ja indievedot. Lauantaina päästään nauttimaan vähän erikoisempaa melodista räppiä Binyamin tahtiin.


TIEDOTUS


Tällä hetkellä TOY ry:n pääasialliset tiedotuskanavat ovat Facebook-sivut sekä muutaman kerran vuodessa jäsenistölle lähtevät sähköpostit. Lisäksi infoa välittyy nettisivujen (www.toyry.fi) ja Instagramin kautta.


Kyselystä kävi ilmi, että tätäkin osa-aluetta voisimme paljon parantaa ja niin me teemme! Olemme saaneet neuvoteltua oikeuden lähettää sähköposti-tiedotteemme kaikille Taideakatemian opiskelijoille. Hurraa! Nykyisin lähetämme tiedotteemme myös useammin.


Tästä lähin päivitämme aktiivisemmin ilmoitustaulujamme, joten sieltä pystyy aina tarkistamaan uusimmat menot ja meinigit. Linnankadulla ilmoitustaulumme sijaitsee H-puolella kakkoskerroksessa käytävällä. Lemminkäisenkadulle olemme vasta saaneet oman ilmoitustaulumme, joka sijaitsee B-puolen käytävällä ykköskerroksessa.


TAPAHTUMAT


Suosituimmat tapahtumat olivat tuttuun tapaan Taideakatemian Yö, Kickstart My Art sekä Vuosijuhlat! Eniten toivottiin lisää taideakatemialaisia yhdistäviä tapahtumia sekä kulttuuriretkiä eri kohteisiin. Suunnittelemme varmasti ensi lukuvuoden puolella jotakin retkiä, mutta toistaiseksi kannattaa tutustua uuteen TOYn teatterikäynti -tapahtumaan, josta mainittiinkin jo “edut”-osiossa.


Tänä keväänä niin sanotusti lanseeraamme ensimmäistä kertaa Taideakatemian illan!!! Tapahtuman tarkoituksena on yhdistää eri kampuksille jakautuneita taideakatemialaisia ja tuoda eri alojen osaamista esiin. Jos olet tehnyt jonkun mahtavan elokuvapätkän, harjoitellut upean esityksen tai toteuttanut hienoa taidetta, tuo se esille! Tapahtuma järjestetään tiistaina 5.4. Linnankadulla.


Esiintymään pääset ilmoittautumalla sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen.toyry@gmail.com. Kirjoita viestin aiheeksi “Taideakatemian ilta” ja kerro esityksesi nimi, arvioitu kesto sekä kuinka paljon tilaa tai minkälaista tarpeistoa siihen tarvitset.


Ja jos ei vielä oman tekemisen esittely innosta, tule paikalle katsomaan, mitä kaikkea hienoa koulussamme osataan! Varaamme tarjolle jotakin pientä herkkua sekä teetä ja kahvia. Omia eväitä ja juomiakin saa toki ottaa mukaan!


Keväällä järjestämme kolmatta kertaa TOY:n Hillitön hiillos - vappupiknik -tapahtuman sunnuntaina 1.5. Eli vappupäivän ohjelma on taattu hyvällä seuralla, grillattavilla sekä toivottavasti auringolla Vartovuoren mäellä! Tarkempaa tietoa tästäkin vielä lähemmin.


Bilehirmuillekin on jopa yhdet lisäbileet tänä keväänä tiedossa. Tässä päivitetty tapahtumakalenterimme:


pe 11.3. : TOY ry:n Kevätkokous Kuvateatterissa klo 16.30
la 12.3. : Ilmainen sisäänpääsy jäsenillemme Paino. ja Babylon -klubeille koko illan!


ti 5.4. : Taideakatemian ilta Linnankadulla, aika ja paikka tarkentuu myöhemmin!
to 7.4. : Perinteiset Kasarirock-bileet klo 22 Marilynissä ja Vegasissa. Paikalla jälleen live-bändi ja  muuta mukavaa ohjelmaa.
ti 12.4. : Neuroviisut klo 22 Marilynissa. Kuka voittaa tällä kertaa opiskelijoiden karaokeskaban, neuroviisut?


su 1.5. : Hillitön hiillos vol. 3 - Vappupiknik klo 13 Vartiovuorella.
ja toukokuussa: TOYn teatteriretki: Robin Hoodin Sydän Turun Kaupunginteatterissa, Logomolla


Suunnittelemme edelleen kovaa tahtia uusia tapahtumia, joten päivitystä saattaa tämänkin kevään osalta vielä tulla! Mainostamme erittäin mielellämme taideakatemialaisten omia järjestämiä, kaikille taideakatemialaisille avoimia tapahtumia kanavissamme aina kun meille niistä ilmoitetaan.


LOPUKSI


Kiitos vielä kerran kaikille kyselyyn vastanneille! Otamme edelleen ympäri vuoden kehitysehdotuksia kaikkeen toimintaamme, niin tapahtumiin, jäsenpalveluun, tiedotukseen, edunvalvontaan, etuihin, hallituksen toimintaan kuin Taideakatemiaan liittyen. Nettisivuiltamme löydät henkilökohtaiset sähköpostimme ja aina saa kirjoitella osoitteeseen hallitus@toyry.fi.


TOY järjestää yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset helmi-maaliskuussa (kevätkokous) ja loka-marraskuussa (syyskokous). Syyskokouksessa valitaan joka vuosi uusi hallitus. Näistä kokouksista saavat kaikki jäsenet aina joka vuosi kutsut.


Hallitus kokoustaa kerran kahdessa viikossa. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme ja haluat päästä seuraamaan kokousta, laita viestiä! Kaikki jäsenet pääsevät halutessaan seuraamaan kokouksia.


Jos TOY ry:n toiminta kiinnostaa siinä määrin, että haluat päästä mukaan, liity aktiivi-ryhmäämme joko ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai liittymällä suoraan ryhmään Facebookissa.(https://www.facebook.com/groups/812726045516743/). Liittyminen ei sido mihinkään, mutta löydämme halukkaita auttavia käsiä helpommin.

Aurinkoisin terveisin ja mukavaa kevään alkua toivottaen


TOY ry:n hallitus