6. heinäkuuta 2016

Tervetuloa uusi opiskelija!

Heips vaan kaikille!

Jos saavuit sivuillemme, koska sinut on hyväksytty uudeksi opiskelijaksi Taideakatemiaan, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi! Jos päädyit tänne ihan muuten vaan, niin toivottavasti kesä on ollut tapahtumarikas ja mukava! 

Mutta nyt sormi osoittaa sinua tuleva taideakatemialainen ja uusi Turun ammattikorkeakoulun opiskelija. Luvassa on huikeita opiskelijavuosia, uusia kasvoja ja menoa ja meininkiä. Kannattaa siis heti alusta asti hypätä opiskelukuvioihin mukaan! TOY on aktiivisesti mukana opiskelijaelämässä, joten kannattaa myös tutustua meidän toimintaamme. Esittelyn voit lukea TÄÄLTÄ.

Toivomme tietysti, että liityt meidän jäseneksi! NÄIDEN ohjeiden avulla se on helppoa. TOY:n hallitus on tällä hetkellä kesälomalla, joten liittymislomakkeen täyttelemisen jälkeen saattaa kulua tovi ennen kuin saat meiltä sähköpostia. Panikkiin ei kuitenkaan kannata mennä, sillä kaikki uudet jäsenet kyllä tulevat hyväksytyksi.

Kannattaa myös seurata meitä Facebookissa, sillä siellä ilmoitetaan kaikista kivoista tapahtumista, jaetaan tärkeitä päivämääriä ja infoa ja muutenkin päivitellään ahkerasti. Paitsi nyt kesällä, kun hallitus makoilee rannalla ja lataa akkujaan.

Nautinnollista kesää ja syksyllä nähdään!