23. lokakuuta 2016

Hallitus tutuksi: esittelyssä toinen tapahtuma- ja tuutorvastaava

Viime viikolla kuultiin toista tapahtumavastaavaa Ira Karvoa. Nyt hänen työparinsa ja toinen tuutorvastaava Rosamari Rissanen kertoo, mitä hommia hänen kontolleen kuuluu. :) 

Syksyiset terkut teille kaikille!

Mie oon Rosamari, kolmannen vuoden journalismin opiskelija sekä TOY ry:n hallituksen toinen tapahtumavastaava sekä myös Taideakatemian toinen tuutorvastaava. Enkä suinkaan ole kotoisin Savosta, vaikka sanaleikittely saatto saada sut niin luulemaan. Keskitytään kuitenkin eniten tuohon tapahtumavastaavuuteen.

Taideakatemian Yön 2015 ohjelmavastaavana olon jälkeen tiesin, että mun on päästävä osallistumaan entistä enemmän asioihin. Antaa oma panokseni. Sisäinen tuottajani heräsi silloin eloon, ja tapahtumavastaavan pesti rupesi kutkuttelemaan mielessä. Miksi en siis olisi lähtenyt mukaan hallitushommiin? 

Sanon suoraan - vaikka TOY ry onkin pieni hallitus tradenomien ja insinöörien keskellä, on kaksi tapahtumavastaavaa täydellinen combo. En olisi ikinä selvinnyt vuodesta ilman mun partner in crimeä, Iraa. Hää hoitaa merkit ja visut, ja mie oon ottanut vastuulleni oikeastaan kaiken muun. 

Se oikeastaan sopii miulle paremmin kui hyvin. Koska en oo asioiden kanssa yksin, vaan meillä on yhteinen tavote, jonka eteen työskennellään. Mainittakoon vielä se, että kaikkien hienojen kokemuksien lisäks tän vuoden aikana oon saanu läheisiä ystäviä. Se on oikeesti aika hienoo.


Mut mitä mie sit oikein puuhailen? Koko listaa on mahdoton luetella, sillä oon tottunut nappaamaan hommia, mikäli niitä tulee lähellekään. Tähän hommaan saa kulutettua niin paljon aikaa kuin haluaa. Ja me ei haluta mennä sieltä mistä aita on matalin.

Facebook-tapahtuma, tapahtuman sometus, esim. bileiden esiintyjät ja kilpailut, lipunmyyjät, aikataulut, yhteydenpito baareihin, mahdolliset erikoisuudet bileissä (kuten erikoisdrinkit!) - siinä vasta listan alku. Eivätkä kaikki tapahtumat ole tietenkään bileitä baarissa, mutta niiden kaava on huomattavasti helpompi selittää kuin yksittäisten.

Sitten siitä tuutorvastaavuudesta: tärkeimmän työn fukseille tekee itse tuutorit, mutta me Ronjan kanssa tuutorvastaavina huolehdimme, että varsinkin ensimmäiset viikot sujuvat mallikkaasti. Lisäksi on hyvä, että joku kattoo aina heijän perään ;) Huomaa, että mikäli haluat tuutorvastaavaksi, täytyy sinun olla tuutori ja ensi vuoden hallituksessa! Don’t miss this!

Sekametelisoppahan tästä syntyi. Mutta sellainen mie oon, ja oikeastaan hommani hallituksessakin. Jokapaikan höyläks vois joku kutsua. 

Tulkaa rohkeesti kysymään mikäli ykskään asia arveluttaa. Tiedän, että meidän koulussa on mielettömiä taitajia - ja just sinä voit olla ens vuoden tapahtumien taitaja. Älä epäile ittees. Kyllä susta on siihen.

Tsemppiä loppuvuoden haasteisiin!